Skip to content

recensie LC 5-8-16

Verandering 04

zeefdrukcursus najaar2016OPEN VLAMPIJPATELIERS 2014 (Pagina 01) 500OPEN VLAMPIJPATELIERS 2014 (Pagina 02) 500

Een kijkje in de Vlampijpateliers? Dat kan! Ieder jaar openen kunstenaars één weekend hun deuren voor kunstminnend publiek. Maak kennis met de kunstenaars en hun werk; in ieder atelier een andere wereld. Op de hoogte gehouden worden? Kijk op de website van de Vlampijpateliers, of hou mijn site in de gaten. 2014 open Vlampijpateliers 4 en 5 oktober van 13.00 – 18.00 uur. Wees welkom!

vlampijp

Op 1 en 8 Juni is de Atelierroute Utrecht. Een aantal kunstenaars van de VlampijpAteliers doen hier ook aan mee, waaronder ik zelf. Kom gezellig langs, geniet van het werk, een hapje, drankje en misschien zelfs wat muziek.

bsjg_ARUuitn

 

Nu te zien bij Kunstliefde in de tentoonstelling ‘Da Capo al fine’. Deze tentoonstelling over muziek is georganiseerd naar aanleiding van het nieuw te openen muziekgebouw Tivoli/Vredenburg in Utrecht.

Eurythmics, Sinead O'Connor, Simple Minds, Tracy Chapman, 2014
Eurythmics, Sinead O’Connor, Simple Minds, Tracy Chapman, 2014
Zeefdruk op papier 85x65cm (oplage 5)

Mail-bijlage

INDRUKbijlage

Kunstliefde Kunst en design (met lampen van mij!)

30 november t/m 22 december 2013

Een bijzonder kunstwerk voor jezelf of als cadeau voor de feestdagen? Tijdens CASH & CARRY kan kunst gekocht en gelijk meegenomen worden! De traditionele eindejaarstentoonstelling van Kunstliefde biedt kunstwerken en toegepaste kunst voor kleine prijzen van 20 tot 600 euro; schilderijen, fotografie, sieraden, keramiek, beelden en een speciale designafdeling met werk van jonge ontwerpers. Verras jezelf of een ander met een origineel kunstcadeau!

1385888952-             cash&carry        goodmorningbrussels1       goodmorningbrussels2

Van rommelhok tot werkplaats!

Eind 2013 was eindelijk mijn grafische werkplaats compleet! Vanaf de zomer heb ik hard gewerkt om een tweede ruimte geschikt te maken als werkplaats. Alle zeefdrukwerkzaamheden (belichten, ontfilmen etc.) vinden vanaf nu plaats op de Vlampijp. Na het klussen nu dus echt aan het werk!

grafische werkruimte

petra aan het werk-2